({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Matfestivalen Skövde 30-31 augusti 🎉

Sista helgen i augusti är det dags för Matfestivalen Skövde. Stadsfesten som bjussar på livemusik, gôtt käk och härligt häng. Två dagar fyllda med mat såklart, men även barnaktiviteter, kockdueller, fina råvaror på torget och grym liveunderhållning från festivalens scener. Och du är självklart bjuden.

Enjoy!

heart F3BC39.jpg

Måns Zelmerlöw

Stora scenen lördag klockan 20.00.

Oscar Zia

Stora scenen fredag klockan 20.00.

Lia Larsson

Fest mitt på lördagen med Lia på stora scenen klockan 13.00.

Mer livemusik på festivalen

Från tre scener i festivalområdet flödar tonerna av pop, rock och allt däremellan, av kända som okända svenska artister. Ta en titt på hela utbudet!

heart F3BC39.jpg

Mat på festivalen

Sluta fundera på vad du ska laga för mat! Till Matfestivalen Skövde kommer man hungrig. Här fixar du gôtt käk från både lokala och hitresta krögare och foodtrucks. Bara luta dig tillbaka och njut. Se hela listan!

Skafferiet

Sprid matinspiration med det skaraborgska skafferiet. Är du livsmedelsproducent och vill delta i Skafferi Hertig Johan? Kontakta Jessica Bergstrand, destinationsutvecklare Next Skövde 0500- 44 66 81 eller maila jessica.bergstrand@nextskovde.se för mer information. 

Partners

Vi presenterar stolt våra samarbetspartners till Matfestivalen 2024!

Bli partner

Bli partner till Matfestivalen och hjälp oss att skapa en innehållsrik och bra festival! Vi har flera paket att välja på i olika prisklasser. 

heart F3BC39.jpg

Barnens Matfestival

Vad vore Matfestivalen utan våra minsta och allra gladaste besökare? I Kyrkparken hittar ni roliga aktiviteter för både barn och ungdomar.

Områden

Matfestivalen på stan i Skövde - Kyrkparken, Kulturhustorget, Hertig Johans gata och Hertig Johans torg. 

Fri entré

Självklart är det fri entré till Matfestivalen! 

Ready set enjoy.svg