({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Save the date! 30-31 augusti kör vi Matfestivalen 2024 🎉

Sista helgen i augusti fylls varje år hela Skövde med ett härligt myller av glada människor, mat och musik. Med maten i fokus samlas lokala producenter, kockar och restauranger för att, med sin passion och kunskap, ge besökaren en kulinarisk upplevelse. Från scenen flödar toner av pop, rock och allt däremellan från artister som besöker festivalen, kända som okända. En helg när hela Skövde fullständigt bubblar av matglädje.

Oscar Zia fredagens huvudartist

Fredagen den 30 augusti kliver Oscar Zia - hela Sveriges entertainer - upp på Matfestivalens stora scen! 🎤🧡

Måns Zelmerlöw lördagens huvudartist

En av Sveriges mest älskade artister kommer till Matfestivalen! Måns Zelmerlöw intar huvudscenen under lördagkvällen 31 augusti 🎉🧡

Håll utkik efter fler artistsläpp i vår!

Mat på festivalen

Redan i mitten av april är alla platser för krögare och foodtrucks bokade till Matfestivalen! 🎉 Här presenterar vi 11 av 25 platser. 

Skafferiet

Sprid matinspiration med det skaraborgska skafferiet. Är du livsmedelsproducent och vill delta i Skafferi Hertig Johan? Kontakta Jessica Bergstrand, destinationsutvecklare Next Skövde 0500- 44 66 81 eller maila jessica.bergstrand@nextskovde.se för mer information. 

Bli partner

Bli partner till Matfestivalen och hjälp oss att skapa en innehållsrik och bra festival! Vi har flera paket att välja på i olika prisklasser. 

Om Matfestivalen

Matfestivalen Skövde är en av de äldsta stadsfestivalerna i hela landet. Den startade redan 1989 som Grill-SM och förvandlades året därefter till Matfestivalen. Klicka på knappen nedan och läs mer om vår festival.