({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tuana Art

  • Fotograf: Tuana Art

  • Fotograf: Jesper Anhede

  • Fotograf: Tuana Art

Skafferiet

Njut av närproducerad mat med passion, kunskap och hjärta.

Hälsa på i Skafferiet. Och låt dig inspireras av matprat och goda tips. Här träffar du lokala producenter som gärna delar med sig av sin passion och kunskap.

Se mathantverket på nära håll när årets kändiskockar lagar mat på schyssta råvaror från närområdet. Dofta och njut av en kulinarisk upplevelse. Eller bara flanera bland alla läckerheter. I Skafferiet kan du smaka, köpa och prata mat – allt från grönsaker och svamp till honung och smarriga oljor. Självklart närproducerat.

Skafferiets öppettider

Fredag 26 aug kl 11-19
Lördag 27 aug kl 11-19

Matglädje med årets kockar Lisa Lemke och Emelie Nielsen 

 

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock som spridit matglädje i tv, bland annat genom Sommarkväll på Svt, Grillmästarna och Mitt kök/Köket på tv4. De senaste åren har hon medverkat i Svts populära programserie Timjan, tupp & tårta som spelas in hemma hos Lisa på Skrea Backe utanför Falkenberg. Lisa är känd för att sprida energi, showa och underhålla. Och hon är också en inspirerande föredragshållare som gärna pratar om mat, levande lantbruk och hållbarhet.

Läs mer om Lisa Lemke

Fotograf: Magnus Carlsson

 

 

Emelie Nielsen är kökschef på restaurang Krubb i Töreboda. Hon har tävlat ett flertal gånger i SM i utomhusmatlagning, varit med i Årets kock och vunnit Culinar World cup i Västsverige. Emelie brinner för vällagad mat med fokus på närproducerat. Hennes filosofi är att laga allt som är gott – från husman till fusion där råvaran alltid är i fokus. Emelie Nielsen har tidigare medverkat som konferenser under matfestivalen år 2014.

Fotograf: Tobias Andersson

Medverkande livsmedelsproducenter presenteras närmare i augusti

Med reservation för ändringar.