({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Utsikt över ett blommande Valleområde i solnedgång.

Fotograf: Mårten Bergkvist

Vanliga frågor

Denna artikel är under uppbyggnad och vissa länkar finns inte klara. Här hittar du svaren på några av våra vanligaste frågor. Behöver du mer hjälp? Tveka inte att kontakta oss via chatten eller info@nextskovde.se.

När blommar körsbärsträden i Valle? | Det vanligaste är att körsbärsträden blommar under två veckor i mitten av maj. När det börjar närma sig blomning uppdaterar vi här

När blommar det i Rhododendrondalen? | Rhododendronbuskarna i Rhododendrondalen blommar vanligen under några veckor i slutet av maj/början av juni. Läs mer om Rhododendrondalen här.

Vart hittar jag karta över Billingeleden?Här hittar du karta för utskrift samt Googlekarta för Billingeleden. Karta finns också att köpa hos Skövde Turistcenter. 

Vart hittar jag karta över Trollstigen? | Här hittar du karta för utskrift samt Googlekarta för Trollstigen. Skövde Turistcenter kan också hjälpa till att skriva ut en karta om du inte har egen skrivare. 

Vart hittar jag HittaUt-kartan? | HittaUt-kartan finns digitalt i appen HittaUt (finns i Appstore och Google Play) eller hos Skövde Turistcenter, brevlådan utanför Hagenstugan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Skövde Stadshus, Team Sportia, Arena Skövde och Träningskonsultens butik.
Läs mer om HittaUt här.

Jag har frågor kring evenemangsbiljetter | Vänligen kontakta oss på telefon 0500-446688 eller maila in till oss på info@upplevskovde.se så kan vi hjälpa dig. Om du har frågor kring redan köpta biljetter, vänligen ha bokningsnumret nära till hands så att vi snabbare kan hitta din bokning. 

Hur gör jag för att lägga in mitt evenemang i er evenemangskalender? | Då klickar du på länken här och fyller i alla fält. Har du frågor på vägen kan du kontakta oss på info@upplevskovde.se.

Jag har bara ett par timmar i Skövde, vad ska jag göra? | Välkommen hit! Här hittar du förslag på vad du kan göra om du bara har en kort stund i Skövde! 

Vad ska jag göra i helgen? | För att planera din helg i Skövde, använd Cruncho för att få skräddarsydda förslag efter dina intressen, och för att se vad som är öppet just när du är här!