({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Paketerbjudanden för dig som vill ha en aktiv semester

Motion, middag och skönt boende i en perfekt kombo

Här hittar du massor av fina paketerbjudanden för dig som vill ha en aktiv semester där du kombinerar olika former av träning och hälsa med goda måltider och skönt boende. Välj om du vill vandra, cykla, paddla, spela golf eller komma ner i varv på ett spahotell.

Vandringspaket

Njutvandra vid kust, skog och sjö

Det ska vara enkelt och bekvämt att ge sig ut i naturen och vandra. Därför har vi samlat massor av fina vandringspaket där boende och mat ingår. Välj om du vill boka ett vandringspaket på kusten eller mer inåt landet.

Varför inte göra en njutvandring där du efter en lång promenad bor bekvämt och njuter av vällagad mat med något gott att dricka, kanske i kombination med spa och relax?

 

Cykelpaket

Cykla, upptäck, njut och varva ner

Upptäck Västsveriges vackra natur från cykelsadeln genom att boka ett färdigt cykelpaket. Välj bland paketerbjudanden från flera mysiga hotell, vandrarhem och campingar. 

Klicka på knappen för att se alla cykelpaket. Du kan också spana in våra sidor för cykelpaket och cykelvänliga boenden för MTB och landsvägscykling:

Paket för MTB-cyklister

Paket för landsvägscyklister

 

Paddlingspaket

Vraksafari, gourmetpaddling och kajakweekend

Här hittar du olika typer av paketerbjudanden för dig som vill paddla kanot eller kajak – allt från enkla dagsturer till spännande flerdagarsupplevelser med övernattning. Välj om du vill paddla i havet eller i sjöar och vattendrag.

Du kan bland annat samla vännerna eller ta med sambon på en guidad vraksafari, lyxig gourmetpaddling eller avkopplande kajakweekend i skärgården.

 

Spapaket

Poolhäng, bastu och relax

Boka ett skönt spapaket och låt all stress bara försvinna iväg. Runt om i Västsverige finns många spahotell som erbjuder såväl härliga vattenupplevelser som avkopplande behandlingar och givetvis god mat.

En perfekt upplevelse för dig som vill varva poolhäng med att svettas en stund i bastun, kanske ta ett svalkande kallbad och bara njuta av livet.

 

Golfpaket

Golf vid slott och herrgårdar

Vi har samlat golfpaketen som bjuder på det där lilla extra. Här kan du boka in en golfweekend med skönt boende, smakfulla middagar och givetvis roliga och utmanande golfrundor.

Välj vilken miljö du vill spela och bo i. Det smidigaste är såklart att bo direkt vid golfbanan. Det finns även golfpaket vid slott och herrgårdar, i kombination med spa och relax eller i direkt anlutning till havet.

 

Allt inom träning och hälsa

Spana in vår guide till avkopplande yogaretreater, roliga lopp, cykelområden, klättring, sköna spapaket och mycket mer.