({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Paddlingspaket på Västkusten

Vinterpaddling i naturen och det passerande landskapet skapar en upplevelse av närvaro och stillhet. Efter en dag i den vinterklädda skärgården väntar avkoppling och god mat på ett mysigt boende. Boka en upplevelse för alla sinnen - hitta ditt paddlingspaket här.

 

Kajakupplevelse och unikt boende på Lådfabriken

  Skaftö - Orust

Bohuslän är en av världens finaste kustlinjer att utforska från kajaken. Häftiga paddlingsupplevelser – orörda nationalparker, mysiga sjöbodar och vilda vatten. Här hittar du möjligheter att paddla längs Västsveriges vackra kustlinje tillsammans med Balanspunkten i Grundsund. Efter turen kopplar du av och äter gott på det personliga och färgstarka Lådfabriken.

Läs mer och boka

 

 

 

Kajakäventyr med Strandflickorna & Outdoor West

  Lysekil

Prova ett härligt kajakäventyr i Lysekils vackra skärgård som anordnas av Outdoor West. Till kvällen väntar en härlig 2-rätters middag i den mysiga bistrorestaurang Fröken Fridhem. Sov sedan sött i ett rum i sekelskiftesmiljö och nästa dag väntar den stärkande frukostbuffén innan kajakturen tar vid.

Läs mer och boka

 

 

 

Kajakäventyr med Grand Hotel Lysekil & Outdoor West

  Lysekil

Under vintern är siktdjupet är som störst och du kan ofta se havsbotten på flera meters djup vid solsken. Isflak och snöfall samt en och annan nyfiken säl som iakttar oss paddlare gör upplevelsen magisk. I turen ingår torrdräkt, en värmande fisksoppa och varm dryck vid halvtid. Turen dokumenteras med kamera och korten får du med dig hem. Efter dagens upplevelse kopplar du av på hotellet och på morgonen en härlig frukostbuffé.

Läs mer och boka

 

 

 

Kajakweekend med Skärgårdsidyllen

  Grönemad

Upplev den svenska skärgården där den är som bäst, från första parkett. Paddla havskajak i Paddlarnas Paradis i Bohuslän, bo med havet som granne och njut av lugnet i det genuina fiskeläget Grönemad, strax utanför Grebbestad.

Läs mer och boka

 

 

 

Paddlingspaket med Kajak i Grundsund och Slipens Hotell

  Fiskebäckskil

Följ med Kajak i Grundsund på en paddlingstur i den vintriga skärgården. Att i tystnad glida fram och lära känna smala passager och sedan ta sig ut till mer öppet hav. Lära känna krafterna och se skönheten i havet och naturen på riktigt nära håll. Efter dagens äventyr väntar avkoppling hos Slipens Hotell där det ingår bastubad och jacuzzi, två rätters middag, logi i dubbelrum och en härlig frukostbuffé efter en natts sömn. 

Läs mer och boka

 

 

 

 

"Fiskaren" - paddlingstur med Outdoor West

  Lysekil

Namnet på denna tur, "Fiskaren", anspelar på de modiga män som trotsade havet i alla väder och årstider för att förse sina familjer med mat och konservindustrin med råvara. Sälarna som ofta dyker upp och följer med oss en stund utmed paddelturen är också fiskare. Under färden kommer guiden att stanna och samla ihop gruppen för att berätta om "fiskarna" och livet på och under ytan". I turen igår även en god och mustig fisksoppa under bensträckaren i mitten av paddelturen. Boka en annorlunda upplevelse till dig själv eller ge bort i present. 

Läs mer och boka

 

 

Paddla i Västsverige

Att paddla i Västsverige är en fantastisk upplevelse! Här finns dessutom mycket variation - paddla kajak längs den bohuslänska kustlinjen, kanot i Dalslands stora sjösystem eller upptäck några av Västergötlands sjöar och vattendrag, till exempel Göta kanal.