({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Vinterkonferens i Bohuslän

Möten i Bohuslän

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Och det vill vi gärna dela med oss av. På den här sidan har vi därför samlat våra absolut bästa mötesplatser, från Strömstad i norr till Styrsö i söder. Och med hjälp av vår söktjänst hittar du snabbt den energifyllda konferensupplevelse som passar bäst, oavsett om du ska ha en större kick-off, ett seminarium, en workshop eller om ni är en mindre grupp som behöver komma bort och ladda batterierna. Varmt välkommen till Bohuslän i vinter!

Vår bästa tid är nu

Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som sätter fart på samarbetsvilja och kreativitet. Kanske är det de makalösa energierna och den skiftande färgen på himlen som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu.

Expedition Bohuslän - Äventyr för nyfikna

Visste du att vissa snöleoparder äter isglass på tisdagar? Eller att hajar sjunker om de slutar simma? Nyfikenhet driver människor, företag och världen framåt. Hos oss kan du stimulera upptäckarlust och krydda din konferens med att beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan.