({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Recept – Så lagar du traditionell mat från Västsverige

Haka på trenden – laga mat utomhus

Att laga mat över öppen eld har nog aldrig varit så hett som just nu. Utomhusmatlagning blandar det bästa av flera världar, du får njuta av fantastiska råvaror samtidigt som du är mitt ute i den vackra naturen. Perfekt kombination!

Laga Västsveriges nya landskapsrätter

Sverige har fått nya landskapsrätter och de tre landskapen i Västsverige bjuder på riktiga läckerheter. Dalsland arbetar med skogens råvaror, Bohuslän tar med havets läckerheter och Västergötland lyfter slätternas godsaker.

Recept inför jul

Låt julens dofter sprida sig i hemmet med dessa härliga recept. Ett gäng lokala restauranger och kaféer runt om i Västsverige har delat med sig av sina favoritrecept på julgodis och annat som hör julen till. Mums!

Swedish Fika när den är som bäst

Avslutningsvis måste vi såklart dela med oss av recept som kommer att lyfta nästa fikautflykt till nya höjder. Lycka till i köket!

Fortsätt matresan genom Västsverige

Västsverige är en fantastisk matregion. När du provat att laga några av våra goda recept så hoppas vi att du även unnar dig ett restaurangbesök eller en fikadejt med någon du tycker om på ett mysigt kafé.