({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Paddla i Dalslands sjöar

Fotograf: HENRIK TRYGG

Insjöfiske för sportfiskaren

 *** DALSLAND ***

 

Sportfishing Dalsland, Fengerfors

Med Sportfishing Dalsland får du uppleva sportfiske utöver det vanliga. Fiska i kristallklara sjöar mitt i den storslagna naturen. Om du följer med på en guidad fisketur kan du koncentrera dig fullt ut på att fånga den stora fisken. Vill du ge dig ut på sjön på egen hand finns båtar att hyra. Efter fisketuren kan du somna gott i en mysig stuga, på ett hotell i närheten eller i ett tält mitt i naturen. 

Läs mer om Fiskeupplevelser i Dalsland

Fotograf: HENRIK TRYGG

 

*** VÄSTERGÖTLAND ***

Braxmaviken, Mölltorp

Braxmaviken Gård vid sjön Viken i Västsverige, erbjuder många fina naturupplevelser, såsom fiske, kräftfiske, jakt samt bär- och svampplockning. Sjön, som omges av trolska skogar, är rik på små öar och vikar. Du bor i sjönära hus, några stenkast från det kulturhistoriska brukssamhället Forsvik i Karlsborgs kommun.

 

Hökensås Sportfiske, Tidaholm

Åk på ett fiskeäventyr i västsvenska Hökensås. Här finns ett 30-tal sjöar med inplanterad regnbåge och öring från egna fiskodlingar. I några sjöar finns även gädda och abborre. Vill du verkligen njuta av fisket kan du hyra din egen sjö. På kvällen somnar du gott i stugbyn, på campingen eller pensionatet.

First Camping Hökensås, Tidaholm

First Camp Hökensås-Tidaholm är känd för sina naturupplevelser och sitt enastående fiske. I det säregna naturvårdsområdet som omger stugbyn finner du en gles promenadvänlig barrskog och en mängd små tjärnar och sjöar där du kan fiska efter regnbåge och öring. Tillsammans med Hökensås Sportfiske erbjuds mängder av aktiviteter kopplade till konferensen för olika åldrar och intressen.