({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Skövde!

    Fotograf: Mårten Bergkvist

Påsklov i Skövde

Solen är framme och värmer, ni är lediga och vårvintern i Skövde är just nu härligare än härligast! Påsklovet kommer bli allt annat än tråkig med aktiviter för hela familjen. På den här sidan har vi samlat allt för det perfekta påsklovet. Välkommen att fira påsklovet med oss!

Turistbyrån tipsar

Mysig vintergrillning, häftig soluppgång och isformationer som tagna från ett sagolandskap – vintern i Skövde bjuder på många guldkorn som kanske inte alltid är så lätta att hitta. Vi på Turistbyrån i Skövde har samlat våra bästa tips, så snöra på dig vinterkängorna, ta med dig någon du tycker om eller njut av ditt eget sällskap – för nu åker vi!

Gamerz

Den 5 mars börjar inspelning och sändning av världens första realityshow för e-sport, Gamerz, i Skövde. På den här sidan kan du läsa mer den spännande kampen. Allt sänds live och det händer nu!

Vinter på Billingen

Berget Billingen är Skövdes största naturtillgång och ett riktigt vinterparadis! Träna upp dig inför Vasaloppet eller ta med dig familjen ut i skidspåren och njut av en härlig picknick i den vackra naturen. Här hittar du också skridskobana och skidbacke med fun park. För den som söker lite mer naturnära upplevelser finns grillplatser med vindskydd och möjlighet att pimpelfiska. Upplev Billingen du med!

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

{{Name}}

Destination