({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Två vandrare står vid kanten av ett berg i en skogsglänta och njuter av utsikten.

    Upplev Skövde!

    Varmt välkommen till staden vid berget Billingen. Här hittar du inspiration till aktiviteter och sevärdheter - din guide till nya upplevelser helt enkelt.

 

Skövde är en fantastisk plats för dig som söker naturupplevelser, kultur, historiska platser, shopping och god mat. Vi vet - just nu är det många platser som inte går att besöka som vanligt. Använd gärna denna sida som inspiration, besök det som går och som känns säkert och spara det andra till senare. Tills dess tar vi hand om varandra, håller avstånd och visar hänsyn!

 

Cykla till utflykten

6 utflyktstips som går lika bra att ta sig till på två hjul. Lämna bilen hemma, låt resan bli en del av utflykten!

Boka semesterboendet i Skövde

Med sitt läge, mitt i Skaraborg, är Skövde en perfekt utgångspunkt när du vill utforska Skaraborgs sevärdheter och aktiviteter. 

Smaka på Skövde i sommar!

Köp Sommarkortet och få 10% på notan hos medverkande restauranger hela sommaren.

 

 


Låt dig inspireras!

I Skövde hittar du spännande sevärdheter, fartfyllda aktiviteter och intressanta besöksmål - vi har samlat de mest populära upplevelserna tillsammans med de bästa guldkornen så att du enkelt kan planera vad du vill göra i Skövde - nu eller som inspiration för att besöka senare.

 

Delad glädje är dubbel glädje!


Dela din upplevelse med andra genom att tagga dina bilder när du utforskar Skövde.

 

 

 


Upptäck mer att göra i Skaraborg

Bara en kort biltur från Skövde finns härliga kustområden, mer spännande historia och vacker natur. Här hittar du kända pärlor och dolda skatter – upplev mer av Skaraborg!