({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Skövde!

    Fotograf: Tobias Andersson

Turistbyrån tipsar

Äntligen börjar det knoppas på träd och buskar och vi tror att det är ganska säkert att våga ropa ut att våren äntligen är här! Finns det något bättre sätt att fira än att ge sig ut i den vackra naturen kring Skövde? Vi på turistbyrån listar några härliga utflyktstips, några mer stadsnära än andra.

Valborgsfiranden

Snart sjunger vi in våren och tänder den traditionsbundna brasan. I Skövde kommun finns flera olika Valborgsfiranden att välja mellan som erbjuder allt ifrån körsång, musik, korvgrillning, ponnyridning till fyrverkerier. Se vår samlingssida för Valborgsfiranden i Skövde och hitta din brasa!

Billingen – Ett berg att älska

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besök berget är det inte svårt att lista ut varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Billingen är ett Vasaloppscenter med motions- och mountainbikespår av hög kvalité. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser. Grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats bjuder in till härliga dagar med familjen. Upplev Billingen du med!

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

{{Name}}

Destination