({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Skövde!

    Fotograf: Tobias Andersson

Turistbyrån tipsar

Sommaren har anlänt, och det betyder att det är hög tid för en tur utmed den vackra Kulturväg Skaraborg. Den börjar i Tidan, därifrån slingrar den sig förbi sjön Östen, den grönskande Vallevägen, Varnhems Klosterkyrka och Hornborgasjön innan den slutligen landar i Karleby strax utanför Falköping. Häng med, vettja!

Billingen – Ett berg att älska

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besök berget är det inte svårt att lista ut varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Billingen är ett Vasaloppscenter med motions- och mountainbikespår av hög kvalité. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser. Grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats bjuder in till härliga dagar med familjen. Upplev Billingen du med!

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

{{Name}}

Destination