({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Maplelake Adventure

    Familjens upplevelser i Västsverige

Äventyr för stor som liten

Guider och tips på aktiviteter för spännande upplevelser i Västsverige. Dagstur eller stanna i flera dagar, här finns något för alla.

En digital skattjakt för Boråsregionen

Kodjakten är en skattjakt som går ut på att leta efter koder i samband med besök på olika utflyktsmål runt om i Boråsregionen. I appen ser du vid vilka utflyktsmål som koder finns gömda, du tar dig dit och börjar leta och när du hittat dem får du fina erbjudanden. Du hittar appen i App Store och Google Play.

Kicka igång adrenalinet högt upp i luften

HÖGHÖJDSBANOR. Kasta dig ut i hisnande linbanor, balansera på stockar 10 meter upp i luften, klättra i nät och svinga dig i lianer. Det här är garanterat en aktivitet som kommer locka fram både glädje och skräck hos såväl föräldrar som barn. Finns på flera orter, bland annat Dalslands Aktiviteter i Dals Långed där du även kan kombinera äventyret med en lång rad andra aktiviteter, Upzone i BoråsUpzone på Billingen i Skövde, Upzone i Skatås i Göteborg och på Hafsten Resort i Uddevalla.

Inspireras av andra som besökt Västsverige!

The Swedish Family på tur till Västkusten!

Häng med The Swedish Family på en fartfylld resa till Västkusten med boende i mysig stuga hos Lagunen Camping & Stugor, kräftkok från bryggan, skaldjursmiddag samt härliga bad i hav, tunna och bastu. Kolla in filmen! 

Följ med Julia Mjörnstedt Karlsten på en mysig familjehelg

Vill du ha inspiration till en mysig familjehelg i norra Bohuslän och Dalsland? Följ med Julia Mjörnstedt Karlsten och hennes familj på äventyr bland djur och natur.