({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Maplelake Adventure

    Familjens upplevelser i Västsverige

Äventyr för stor som liten

Guider och tips på aktiviteter för spännande upplevelser i Västsverige. Dagstur eller stanna i flera dagar, här finns något för alla.

Guide till höstlovets roligaste aktiviteter och bästa boenden

Höstlovet är en perfekt tid för att hitta på roliga saker tillsammans med familjen. Vi har samlat Göteborgs och Västsveriges bästa erbjudanden på höstlovsaktiviteter och boenden för såväl stora som små barn.

Höstlovsaktiviteter

Höstlovspaket

En digital skattjakt för Boråsregionen

Kodjakten är en skattjakt som går ut på att leta efter koder i samband med besök på olika utflyktsmål runt om i Boråsregionen. I appen ser du vid vilka utflyktsmål som koder finns gömda, du tar dig dit och börjar leta och när du hittat dem får du fina erbjudanden. Du hittar appen i App Store och Google Play.

Kicka igång adrenalinet högt upp i luften

HÖGHÖJDSBANOR. Kasta dig ut i hisnande linbanor, balansera på stockar 10 meter upp i luften, klättra i nät och svinga dig i lianer. Det här är garanterat en aktivitet som kommer locka fram både glädje och skräck hos såväl föräldrar som barn. Finns på flera orter, bland annat Dalslands Aktiviteter i Dals Långed där du även kan kombinera äventyret med en lång rad andra aktiviteter, Upzone i BoråsUpzone på Billingen i Skövde, Upzone i Skatås i Göteborg och på Hafsten Resort i Uddevalla.

Vad andra säger om Västsverige!

The Swedish Family på tur till Västkusten!

Häng med The Swedish Family på en fartfylld resa till Västkusten med boende i mysig stuga hos Lagunen Camping & Stugor, kräftkok från bryggan, skaldjursmiddag samt härliga bad i hav, tunna och bastu.

Kolla in filmen för inspiration till din nästa upplevelse i Bohuslän.