({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Boka ett glashus i Dalsland

Ta chansen att stilla sinnet i glashusen som användes under projektet The 72 Hour Cabin. Boka din avkopplande vistelse i något av de unika glashusen, och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den dalsländska vildmarken.

Boka ett glashus på Henriksholm

På ön Henriksholm i sydöstra Dalsland finns de fem ursprungliga husen från projektet The 72 Hour Cabin. Naturen på den privatägda ön är rogivande och samtidigt varierande.

Kostnaden för grundpaketet (72 h = tre övernattningar) är 6695 SEK/person vid singelbokning och 3995 SEK/person för två personer. Då ingår välkomstfika, frukost, lunch och middag. Vid ankomst får du en karta över ön samt en genomgång av servicehuset Paviljongen, med kök, badrum och låsbart förråd. Tillgång till eka och metspö ingår också. Notera att sängarna i glashusen på Henriksholm är 120 cm breda.

Läs mer och boka

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

 

Boka ett glashus på Baldersnäs

Vid sekelskiftesherrgården Baldersnäs intill Laxsjön, i närheten av Dals Långed, finns två glashus. De är placerade på varsin höjd med utsikt över sjön, i en lummig, avskild del av den engelska parken.

Grundpaketet (72 h = tre övernattningar) kostar 6695 SEK/person vid singelbokning och 3995 SEK/person för två personer. Vid bokning ingår välkomstfika, frukost, lunch och middag, samt tillgång till fiskespö, kanot och eldstad för mysiga grillkvällar. Det finns även tillgång till toalett och dusch. Sängarna är 160 cm breda. Den närliggande sjöbastun inbjuder till avkoppling och relax.

Läs mer och boka

Fotograf: Jonas Ingman

 

Boka ett glashus vid Dalslands Aktiviteter

Hos Dalslands Aktiviteter finns två glashus placerade precis intill sjön Iväg, en bit ifrån Dals Långed.

Grundpaketet (72 h= tre övernattningar) kostar 6695 SEK/person vid singelbokning och 3995 SEK/person för två personer. I paketet ingår välkomstfika, frukost, lunch och middag, samt tillgång till roddbåt och fiskeutrustning. Sängarna 160 cm breda.

Det finns möjlighet att boka till en rad aktiviteter och verkligen förgylla vistelsen med många natursköna stunder. Testa kajakpaddling eller guldvaskning i Stenebyälven, ta en tur på hästryggen eller ett besök till älgparken och hälsa på skogens konung. Du kan också få en guidad skogstur och lära dig att följa djurens spår och göra upp eld utan tändstickor, samt testa på den anrika grenen bågskytte.

Läs mer och boka

Fotograf: Jonas Ingman