Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Boka ett glashus i Dalsland

Boka din avkopplande vistelse i något av de unika glashusen som användes under projektet The 72 Hour Cabin, och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den dalsländska vildmarken.

Glashusen från The 72 Hour Cabin finns på flera platser.

 

Boka ett glashus på Henriksholm

På ön Henriksholm i sydöstra Dalsland finns de fem ursprungliga husen från projektet The 72 Hour Cabin. Naturen på den privatägda ön är rogivande och samtidigt varierande.

Till bokningssidan på Henriksholm >>

Glashus i Dalsland

Fotograf: Anna-Lena Lundqvist

Vill du veta mer? Här finns praktisk information, prisuppgifter och annat som är bra att känna till om glashusen på Henriksholm.

 

Boka ett glashus vid Dalslands Aktiviteter

Hos Dalslands Aktiviteter finns två glashus placerade precis intill sjön Iväg, en bit ifrån Dals Långed. Njut av naturens lugn vid ditt glashus eller ge dig ut på äventyr längs vattendrag och skogar.

Till bokningssidan på Dalslands Aktiviteter >> 

Glashus i Dalsland

Fotograf: Jonas Ingman

Vill du veta mer? Här finns praktisk information, prisuppgifter och annat som är bra att känna till om glashusen vid Dalslands Aktiviteter.

 

Boka ett glashus hos Happy Celery Glass Cabins

I skogarna mellan Bengtsfors och Åmål ligger Happy Celery Glass Cabins – en plats som domineras av skogens och sjöarnas lugn. Här finns två glashus och all mat som serveras är vegansk och fri från gluten, laktos och socker.

Till bokningssidan hos Happy Celery Glass Cabins >>

Glashus i Dalsland

Fotograf: Jonas Ingman

Vill du veta mer? Här finns praktisk information, prisuppgifter och annat som är bra att känna till om glashusen hos Happy Celery Glass Cabins.