({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

The Edible Country - Västsverige

Här i Västsverige hittar du tre bord: Ett ute på det makalösa klipplandskapet på Ramsvik i Bohuslän, ett strax utanför Göteborg i utkanten av slottsparken vid Gunnebo slott, och ett i en lummig skogsdunge precis intill Göta kanal. Det är med andra ord tre helt olika platser att välja på!

Bordet vid Göta kanal

Bordet är placerat i en lummig skogsdunge precis intill kanalen och på gångavstånd från Norrqvarn Hotell & Konferens. För er som bokar bordet vid Göta kanal väntar en måltid ni sent ska glömma. Prima råvaror och en vacker utsikt över båtarna som passerar förbi på ett av Sveriges största besöksmål.

Bordet på Ramsvik

Bordet är placerat direkt på de släta klipphällarna längst ut på öns norra udde. Blickar du ut från bordskanten möts du av gråröda granithällar och ett öppet havslandskap. Att boka det unika bordet på Ramsvikslandet i Bohuslän ger dig havets enkla råvaror, saltstänkta dofter och släta havsklippor i en skön kombination.

Bordet på Gunnebo

Slottet ligger mittemellan två sjöar, endast en kvart från Göteborgs centrum och nås enkelt med kollektivtrafiken. När ni bokar bordet vid Gunnebo Slott och Trädgårdar får ni njuta av slottsträdgårdens goda råvaror, omgiven av ståtliga ekar i ett vackert kulturreservat strax utanför Göteborg.