({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

The Edible Country

Laga mat tillsammans med goda vänner, upptäck nya och spännande råvaror och kom oslagbart nära naturen i Västsverige. Med The Edible and The Drinkable Country öppnar vi upp för att njuta av kombinationen natur, lokal mat och dryck. Runt om i Sverige har Visit Sweden i samarbete med de regionala turistorganisationerna placerat ut handgjorda träbord som kommer att vara bokningsbara mellan maj och september.

Här i Västsverige hittar du två bord: Ett ute på det makalösa klipplandskapet på Ramsvik i Bohuslän och ett i en lummig skogsdunge precis intill Göta kanal. Det är med andra ord två helt olika platser att välja på!

Så här går det till

The Edible Country

GÖTA KANAL. Bordet är placerat i en lummig skogsdunge precis intill kanalen och på gångavstånd från Norrqvarn Hotell & Konferens. För er som bokar bordet vid Göta kanal väntar en måltid ni sent ska glömma. Prima råvaror och en vacker utsikt över båtarna som passerar förbi på ett av Sveriges största besöksmål. 

The Edible and The Drinkable Country

RAMSVIK. Bordet är placerat direkt på de släta klipphällarna längst ut på öns norra udde. Blickar du ut från bordskanten möts du av gråröda granithällar och ett öppet havslandskap. Att boka det unika bordet på Ramsvikslandet i Bohuslän ger dig havets enkla råvaror, saltstänkta dofter och släta havsklippor i en skön kombination.

Badass Food Stories på bohuslänsk matresa

Nicole Jacobsen och Gustaf Björlin från Youtube-kanal Badass Food Stories gör en matresa genom Bohuslän. Häng med på deras resa där de bland annat besökte The Drinkable Country-bordet på Ramsvik.