({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Bo i ett glashus i Dalsland

    Fotograf: Jonas Ingman

Västsvensk natur – rena hälsopillret

På bara tre dygn lyckades fem internationella deltagare med stressiga yrken sänka sina stressnivåer och öka välbefinnandet. Hur gick det till? Forskarna i projektet The 72 Hour Cabin har hittat svaret – djupt ner i den västsvenska naturen.

Boka ett glashus i Dalsland

Ta chansen att stilla sinnet i glashusen som användes under projektet The 72 Hour Cabin. Boka din avkopplande vistelse i något av de unika glashusen, och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den dalsländska vildmarken.

Var finns glashusen?

De stilrena glashusen är strategiskt utplacerade bland sprickdalssjöar, intensiva skogar och lummiga parker – allt för att ge besökarna bästa möjliga förutsättningar att närma sig den svenska naturen.

Glashusen – ett rent familjeprojekt

Glashusen som används av deltagarna i The 72 Hour Cabin är verkligen närproducerade i ordets rätta bemärkelse. Det är nämligen Jeanna Berger, dotter till Henriksholms ägare Staffan och Maria Berger, som har ritat dem.

Sex annorlunda boenden i Västsverige

Aktiviteter, upplevelser och sevärdheter i all ära – men ingenting piggar upp lika mycket som ett riktigt unikt boende. Här kommer tips på sex stycken västsvenska platser där boendet i sig är en upplevelse värd att minnas.

Båtluffa i Bohuslän

Uppleva den bohuslänska skärgården utan egen båt. Här hittar du en samling av både båtlinjer och ruttförslag som gör din båtluff möjlig. Välkommen ombord!

Meet the Locals

Käka fredagstacos i Borås, övernatta i ett skärgårdshus eller samåk till vildmarken på Nordens Ark. Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i Västsverige och det är inte så krångligt som du kanske tror. Här har vi samlat inspirerande reportage, tips och dessutom en hel del privatpersoner som vi kallar ”Locals”.