({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Västsvensk natur – rena hälsopillret

På bara tre dygn lyckades fem internationella deltagare med stressiga yrken sänka sina stressnivåer och öka välbefinnandet. Hur gick det till? Forskarna i projektet The 72 Hour Cabin har hittat svaret – djupt ner i den västsvenska naturen.

Boka ett glashus i Dalsland

Ta chansen att stilla sinnet i glashusen som användes under projektet The 72 Hour Cabin. Boka din avkopplande vistelse i något av de unika glashusen, och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den dalsländska vildmarken.

Stilla sinnet i glashusen

Hösten 2017 fick fem personer med stressiga yrken chansen att finna nya perspektiv på livet. Allt inom loppet av 72 timmar, med den dalsländska naturen som enda hjälpmedel. Nu kan du också stilla sinnet i något av de unika glashusen.

Lär känna dalslänningarna bakom besöksmålen

Naturen i Dalsland är storslagen, vild och vacker. Med sina djupa skogar, fjäll, bördiga slätter, öar, stränder och otaliga sjöar och vattendrag finns här oändliga möjligheter till stora naturupplevelser. Oavsett om du vill vandra, cykla, paddla, klättra, rida, fiska, plocka svamp eller bara njuta av den totala tystnaden.

Sex annorlunda boenden

Aktiviteter, upplevelser och sevärdheter i all ära – men ingenting piggar upp lika mycket som ett riktigt unikt boende. Här kommer tips på sex stycken västsvenska platser där boendet i sig är en upplevelse värd att minnas.

Meet the Locals

Käka fredagstacos i Borås, övernatta i ett skärgårdshus eller samåk till vildmarken på Nordens Ark. Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i Västsverige och det är inte så krångligt som du kanske tror. Här har vi samlat inspirerande reportage, tips och dessutom en hel del privatpersoner som vi kallar ”Locals”.

Destination