Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Bo i ett glashus i Dalsland

    Glashus i Dalsland

Fem glashus på ön Henriksholm

På den privatägda ön Henriksholm i sjön Ånimmen står de fem ursprungliga glashusen från projektet The 72 Hour Cabin. Här kommer du oslagbart nära naturens lugn.

Två glashus vid Baldersnäs Herrgård

Två glashus är placerade i en lummig del av den engelska parken med utsikt över Laxsjön, vid sekelskiftesherrgården Baldersnäs.

Två glashus vid Dalslands Aktiviteter

De glashus som kanske har vackrast utsikt ligger i närheten av Dalslands Aktiviteters upplevelsecenter. Bo på en egen udde en bit ovanför sjön Iväg.

Boka ett glashus i Dalsland

Boka din avkopplande vistelse i något av de unika glashusen, och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den dalsländska vildmarken.

Naturen i Dalsland

72 Hour Cabin – vad är det?

Glashusen i Dalsland kom till genom projektet The 72 Hour Cabin, där fem internationella deltagare med stressiga yrken lyckades sänka sina stressnivåer och öka välbefinnandet – på bara tre dygn.

Kvinna vid lägerplats i Dalsland

Därför mår du bättre i Dalsland

Allt fler upptäcker magin med Dalslands intensiva natur och rogivande atmosfär. Därför har vi samlat våra tio bästa tips på vad denna plats har att erbjuda dig.

Sex annorlunda boenden i Västsverige

Aktiviteter, upplevelser och sevärdheter i all ära – men ingenting piggar upp lika mycket som ett riktigt unikt boende. Här kommer tips på sex stycken...

Båtluffa i Bohuslän

Uppleva den bohuslänska skärgården utan egen båt. Här hittar du en samling av både båtlinjer och ruttförslag som gör din båtluff möjlig. Välkommen ombord!

Meet the Locals

Käka fredagstacos i Borås, övernatta i ett skärgårdshus eller samåk till vildmarken på Nordens Ark. Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i...