({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Upplev Västsverige

    Västsveriges officiella besöksguide för Bohuslän, Dalsland och Västergötland.

På gång i Västsverige

Här hittar du tips och guider till säsongens spännande aktiviteter, roliga sevärdheter, njutbara matupplevelser och populära evenemang. Hitta inspiration till din nästa upplevelse i Västsverige!

POPULÄRA EVENEMANG

Hitta fler evenemang i Västsverige

 

 


Redo för nästa äventyr?

Upptäck Västsveriges variationsrika natur där skärgårdsmiljöer och sjöar varvas med djupa skogar och höga platåberg. Här finns gott om möjligheter till riktigt roliga äventyr till fots, från cykel eller kajaken. 

SÄSONGENS POPULÄRA UPPLEVELSER

Upptäck det hållbara Västsverige

Vad roligt att du funderar på att semestra i Västsverige – du är varmt välkommen! Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar besöksnäring, både för dig som gäst men också för företagen och de som bor i området året om. Här nedanför kan du läsa mer om vad företagen inom besöksnäringen gör för att skapa en hållbar verksamhet, och du kan även klimatberäkna din egen resa. Tack för att du bidrar till en hållbar turism!

Film: Detta är Hållbarhetsklivet

Så här jobbar företagen med hållbarhet

Hållbarhetsklivet är Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Se vad de västsvenska besöksnäringsföretagen gör för att skapa ett mer hållbart Västsverige, alltifrån att jobba med återbruk och egenförsörjning av el till att skapa fler heltidsjobb åt lokalbefolkningen. Spana in alla initiativ.

Destinationer i Västsverige

Västsverige är ett stort geografiskt område som rymmer otroligt många olika typer av platser, alltifrån små fiskebyar till större städer. Här hittar du länkar till alla besökssidor i Bohuslän, Dalsland, Västergötland och staden Göteborg.

 

Upptäck Västsverige ur någon annans perspektiv

Häng med på spännande resor genom Västsverige. Upplev lokal mat och de bästa skaldjuren, rofylld natur och mysiga boenden. Se Västsveriges upplevelser ur någon annans perspektiv och hitta inspiration till din nästa resa.

Thess (@plantbasedbythess) och Agnes (@undanflykter) upptäcker Dalsland