({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Mat & dryck - Låt smaklökarna visa vägen

 

Den västsvenska maten är värd sin resa, med naturliga råvaror som är lika rustika som de är exklusiva. Skafferiet är öppet - dygnet runt, året runt.

 

Tips på 8 matupplevelser i Sjuhärad

Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn ingår alla i Sjuhäradsbygden. Här, mitt i det vackra landskapet, finns fantastiska matställen att upptäcka. Nedan hittar du tips på platser att besöka, alla med målet att ge dig den bästa matupplevelsen.

Upptäck Västsverige med en Local

Här hittar du locals som vill dela sin vardag med dig. Följ med Gunilla på en fika, gå på picknick med Elizabeth, baka kanelbullar med Anna.

Smaka på Västsverige

Är du en av matälskare eller vill du bara äta riktigt gott när du reser - då ska du hålla utkik efter märkningen “Smaka på Västsverige”. Här är det fräscha råvaror, lokala specialiteter, passionerade kockar och unika smaker som står i centrum.