({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vandra i Västsverige - Allt du behöver veta inför din vandring

Att vandra i Västsverige innebär att du får det bästa av flera världar. Upptäck Västkustens öar och mysiga fiskesamhällen, den stillsamma vildmarken i Dalsland och Västergötlands historiska kulturlandskap.

10 leder att vandra på vintern

Att vandra under vinterhalvåret kan vara helt magiskt. Om du dessutom kombinerar vandringen med ett värmande fika- eller matstopp blir det extra mysigt. Så på med vinterkängorna och ge dig ut på vacker vintervandring i Västsverige!

Planera för vandringsturer i vår och sommar

Vandringsresor och paketerbjudanden

Att ta sig ut i naturen ska vara enkelt och bekvämt. Det finns massor med bra hotell, campingar och vandrarhem som erbjuder boende och mat i kombination med vackra vandringsmiljöer. Gör det enkelt för dig själv – boka ett vandringspaket!

Vandringsleder

Här finns några av Sveriges bästa vandringsleder. Upplev Västkusten längs Kuststigen och Bohusleden, ge dig ut på en njutvandring längs Pilgrimsleden i Dalsland eller Pilgrimsleden Falköping-Varnhem. Eller varför inte prova Gotaleden som utgår från Göteborg?

Inspiration inför vandringen

Här hittar du tips, filmer och inspirerande artiklar om varför du ska ut och vandra. Gör en dagstur, ta tåget till vandringen eller ta med familjen på ett äventyr.

Allemansrätten - Detta gäller när du vistas i naturen

Tack vare den svenska allemansrätten kan vi vistas i naturen i stort sett var vi vill. Det är en unik möjlighet, men det kräver också att vi respekterar vissa regler.