({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Vandrare längst med Bohusleden

    Inspiration inför vandringen - Därför ska du ut och vandra

Gör det enkelt - Boka ett vandringspaket

Vi tycker att det ska vara lätt att ta sig ut i naturen. Därför har vi samlat massor med tips på hotell, campingar och vandrarhem som har färdiga paketerbjudanden där boende och mat ingår. Smidigare än så kan det knappast bli!

Vandra med barn

Vilket barn älskar inte att vara ute i naturen och busa? Ta med hela familjen ut på en barnvänlig vandringsutflykt. Kanske vill ni även boka ett smidigt vandringspaket med övernattning?

Möt Kerstin på Upperud 9:9

Hon flyttade till Dalsland, förälskade sig i pilgrimsleden och köpte en gammal spannmålssilo som hon byggde om till ett av Sveriges häftigaste designhotell - ett drömboende för alla vandrare.

Prova på traillöpning

Vandringsleder kan såklart användas till mer än bara vandring, bland annat den trendiga sporten traillöpning eller trailrunning. Här kommer några tips på platser med bra trailspår!

Ta en paus i ett gammalt garveri

Detta tips är till dig som har matstoppen som främsta vandringsorsak. Har du inte varit på Garveriet i Floda utmed Gotaleden så ska du definitivt göra ett besök dit. Hållbarhet, vedugnsbakat och kurser i ölbryggning är något du får uppleva här.