Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Båtluffa i Bohuslän

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några fantastiska dagar bland saltstänk, kobbar och skär och övernatta på något av de många hotell och vandrarhem som erbjuds. 

Båtluffa året om

Även utanför sommarsäsongen finns möjligheten att uppleva den vackra skärgården. Här hittar du turförslag på båtluff som passar året runt. Välj mellan dagsturer eller kombinera din tur med en övernattning på ett mysigt boende. 

Båtluffa på sommaren

På sommaren finns massor av båtlinjer att välja för den perfekta båtluffen. Upptäck var du hittar den bästa badviken eller äter de godaste skaldjuren.

Båtluffa över dagen

Inte tid för långsemester? Lugn, vi har de bästa tipsen på perfekta dagsturer som alla bjuder på salta bad, mysiga sjöbodar och picknick vid havskanten.

Planera din resa

Bohuskusten trafikeras av en rad olika rederier. Här har vi samlat dem och den information du behöver för att kunna planera din resa. Som vart och när båtarna går, om din rutt behöver förbokas och om du kan ta med din cykel ombord. 

Linjekarta över Bohuslän

Ruttkartan visar hur båtlinjerna i Bohuslän knyts samman under både sommar- och året runt-säsong.

Res med oss ut i skärgården

Här hittar du rederier och båtoperatörer som kör båtlinjer i Bohuslän.