({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Västsverige

    Fotograf: Roger Borgelid

Sista chansen - Västsveriges bästa skidåkning

Endast 1 timme från Göteborg kan du träna på längdspår i världsklass och uppleva härlig utförsåkning för hela familjen.

Västsveriges bästa påskpaket

Vill du komma bort en natt och njuta av vårsolen i kombination med god mat, mysigt boende och kanske en aktivitet eller två? Då har vi tipsen för dig.

Äventyr för nyfikna!

I Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. Ladda ner Västsverige-appen för erbjudanden i Expedition Bohuslän.

Västsverige-appen

Planerar du att uppleva Expedition Bohuslän? Glöm inte att ladda hem Västsverige-appen. Här hittar du massor av attraktiva erbjudanden som ger din utflykt i Bohuslän lite extra guldkant. Appen finns för både iPhone och Android.

Naturupplevelser

Europas närmaste vildmark i Dalsland, Bohusläns unika skärgård med de vackra släta granitklipporna mot den öppna horisonten och Västergötlands vackra slätter, berg och skogar - i Västsverige finns spännande naturupplevelser för alla.

Skaldjursupplevelser

Med världens bästa skaldjur i fokus och pittoreskt rustika mat- och övernattningsmöjligheter möter du här en upplevelse som inte är som någon annan.

16 skäl att älska Västsverige

Det finns hur många skäl som helst att älska Västsverige! Vi hade gärna nämnt flera hundra utav dem men bestämde oss för att plocka ut de vi tycker allra bäst om.

21 besöksmål du inte får missa i Västsverige

Slott, sommarland, äventyrsbad, muséer, fästningar och djurparker. Västsverige bjuder på roliga upplevelser för alla, oavsett om du reser själv, med barn eller i större grupp. Hit kan du återkomma hur många gånger som helst.

Meet the Locals

Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i Västsverige och det är inte så krångligt som du kanske tror. Här hittar du inspirerande reportage, tips och dessutom en hel del privatpersoner som vi kallar ”Locals”.

Smaka på Västsverige

Är du en resande matälskare eller vill du bara passa på att äta riktigt gott när du reser - då ska du hålla utkik efter märkningen “Smaka på Västsverige”.

Upplev Västverige

Följ med på en upplevelseresa genom Bohuslän, Dalsland, Västergötland och staden Göteborg.

Destination