({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Två kvinnor vandrar på Rosenstigen.

    Upplev Västsverige

    Västsveriges officiella besöksguide för Bohuslän, Dalsland och Västergötland.

Äntligen vår!

Vad roligt att du funderar på att besöka Västsverige. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar besöksnäring, både för dig som gäst och för de som bor här året om. Vi hoppas att du som besöker oss vill bidra genom att göra ditt besök så hållbart som möjligt. Välkommen!

Populära evenemang i vår

Ge dig ut på upptäcktsfärd i Västsverige

I Västsverige finns mycket att uppleva och vi kan garantera dig att det finns massor med spännande platser som du inte har besökt än. Här är några förslag!

Vandra och må gott

MARS. På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I närområdet finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

I paketet ingår: Del i dubbelrum, frukostbuffé, termos & enkel ryggsäck, lunchmatsäck och en tvårättersmiddag.

Planera för en resa i Västsverige

Västsverige är ett stort geografiskt område som rymmer otroligt många upplevelser. Välj vilken del av regionen du vill veta mer om och ta del av tips på hur du kan uppleva och resa mer hållbart. 

Jobba inom besöksnäringen

De flesta av oss människor älskar att resa, att upptäcka nya platser och hitta på nya aktiviteter. Då krävs också att någon finns på andra sidan och tar hand om alla gästerna. Det är där du kommer in i bilden.

Att jobba inom besöksnäringen är roligt, utvecklande och något att vara stolt över. Du får möjlighet att träffa många nya människor, upptäcka sevärda platser och vara med när minnen skapas. Låter det som något för dig? Klicka dig vidare för att hitta lediga sommar- och säsongsjobb 2023.